Samenwerken

Om een wedstrijd van 100km te organiseren zijn veel goederen en materialen nodig. Te denken valt aan: roeiboten, vlotten, tijdwaarneming, GPS apparatuur, vergunningen, sanitaire voorzieningen, voedsel, drinken, vervoer, bewegwijzering, waterboeien, navigatie boten, E.H.B.O., masseurs, podia, licht en geluid. Met de complete lijst zou deze gehele pagina gevuld kunnen worden.

De wedstrijd wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers vandaar dat het alleen kan bestaan en georganiseerd worden met behulp van sponsoring. De sponsoring kan worden gebruikt voor materiaal en roei gerelateerde zaken en voor de stopplaatsen om de kwaliteit van de wedstrijd te waarborgen. De sponsoren hebben keuze uit 3 pakketten met verschillende opties waardoor ze kunnen aangeven waar zij zich het beste in kunnen vinden.

  • Ringvaart Regatta Brons: €500
  • Ringvaart Regatta Zilver: €1250
  • Ringvaart Regatta Goud: €2250

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de mogelijkheden, stuur dan een email naar ringvaartregatta@laga.nl of bel naar een van onze commissieleden. Download hier onze sponsorbrochure met de samenwerkingsmogelijkheden.

white gradient