Inschrijven

Update omtrent Covid-19: Tot onze spijt moeten wij mededelen dat er geen verplaatsing mogelijk is en dat de 45ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta dit jaar definitief niet doorgaat. 

Inschrijvingen: De inschrijvingen van de 45ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta zijn open via deze site tot en met 3 mei 2020. 

Wij hanteren VOL = VOL. Er zal plek zijn voor 180 boten en hierna zal er een reservelijst opgesteld worden. Om verzekerd te zijn van een plek raden wij aan om op tijd in te schrijven. Voor de inschrijving dient één persoon van de desbetreffende ploeg zichzelf en zijn/haar ploeggenoten aan te melden, inclusief één meefietser uit de volgploeg en een stuurman/vrouw bij gestuurde nummers. Tot een week voor de ringvaart kunnen de ingevoerde meefietser en stuurman/vrouw gewijzigd worden.

De inschrijving telt pas als deze helemaal voltooid is, inclusief betaling. Het inschrijfgeld voor de 45ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta kunt u hier vinden.

In het geval van afgelasting bij noodweer of andere externe factoren organiseren wij een een vergelijkbare versie van de de 45ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta op 17 juni 2020. Bij de inschrijving zal dan ook gevraagd worden of roeiers ook aan de Ringvaart Regatta op de alternatieve datum willen participeren. 

white gradient