Inschrijven

Inschrijvingen: De inschrijvingen van de 46ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta zullen op 2 februari 2021 open gaan. De link voor het inschrijven zal dan op deze site te vinden zijn. De inschrijvingen zullen open blijven tot en met 2 mei 2021.

Wij hanteren VOL = VOL. Er zal plek zijn voor 180 boten en hierna zal er een reservelijst opgesteld worden. Om verzekerd te zijn van een plek raden wij aan om op tijd in te schrijven. Voor de inschrijving dient één persoon van de desbetreffende ploeg zichzelf en zijn/haar ploeggenoten aan te melden, inclusief één meefietser uit de volgploeg en een stuurman/vrouw bij gestuurde nummers. Tot een week voor de ringvaart kunnen de ingevoerde meefietser en stuurman/vrouw gewijzigd worden.

De inschrijving telt pas als deze helemaal voltooid is, inclusief betaling. Het inschrijfgeld voor de 45ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta kunt u hier vinden. Let op, dit zijn de kosten voor het inschrijven van vorige editie. De kosten voor dit jaar zullen later bekend worden.

In het geval van afgelasting bij noodweer of andere externe factoren organiseren wij een een vergelijkbare versie van de de 46ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta, deze datum zal later bekend worden gemaakt. Bij de inschrijving zal dan ook gevraagd worden of roeiers ook aan de Ringvaart Regatta op de alternatieve datum willen participeren. 

white gradient