AVC Support

AVC Support is in 1984 opgericht. Aanvankelijk met het verzorgen van geluidsapparatuur tijdens evenementen. Als snel kwam de eerste 3-buizen CRT videoprojector in de verhuur voor filmavonden en presentatie van bedrijfsfilms. De videoverhuur werd verder uitgebreid met een camera en randapparatuur. Zo ontwikkelde de verhuur afdeling zich gestaag.Begin 90-er jaren werd er serieus aanvang gemaakt met de verkoop en installatie van professionele beeld- en geluidsapparatuur. AVC Support is nu uitgegroeid tot een full range audiovisueel bedrijf met een aantal unieke specialisaties.Onze uitdaging is om voor elke wens of probleem op audiovisueel vakgebied een oplossing te realiseren.“We beam your presentation” is een slogan waar wij trots op zijn.

`

Stud

Stud is the number one temporary employment agency in Delft for students and by students. We offer all kinds of jobs, varying from fulltime jobs to one-time gigs. Our team consists of seven TU Delft students, who paused their studies for an entire year to spend all their time finding the perfect job for you! We’re always keeping our eyes open for interesting and challenging jobs, so take a look at our vacancies on the website to find out all about them!

Stud is a non-profit organisation, which means we’re giving all of our profit back to you! We fund a large range of student initatiatives, from smaller initiatives to large sustainable projects. But that isn’t all, Stud itself also hosts all sorts of events that are open to everyone! So check the website for all the things that make Stud your extraordinary employer.

`

Talent voor Transitie

De energietransitie is in volle gang. Het kan en moet sneller. Een generatie super gemotiveerde jonge talenten wil hier aan bijdragen. Talent voor Transitie verbindt jonge talenten aan elkaar en aan organisaties met behoefte aan durf en experimenteerkracht. Wij vormen een community waarin samenwerken en ontwikkelen centraal staat.

Ons doel is om als learning community de energietransitie te versnellen en samen bij te dragen aan een fossielvrije samenleving. Wij werven en selecteren nieuwsgierig, enthousiast, slim en jong talent. Zij willen aan de slag binnen de energiesector en ontdekken waar zij de meeste impact maken. Wij zorgen voor matchmaking en verbinding tussen organisaties, talenten en onderwijsinstellingen en creëren zo samen een groot, sector breed netwerk.

Meer weten? Kijk op www.talentvoortransitie.nl

`

Flux Partners

Over Flux Partners

Flux Partners is een pragmatisch adviesbureau. Met een groep van 45 man, zorgen wij voor impact in onze samenleving. Wij bieden prestatiegerichte ondersteuning in tenders en projecten. Wij werken aan toonaangevende projecten op het gebied van infrastructuur, energie, water, industrie en publieke dienstverlening. Denk aan de herinrichting van de Afsluitdijk, de Noord-Zuidlijn, de dijkversterking Delfzijl-Eemshaven of de ViA15. Onze opdrachtgevers zijn onder andere Vattenfall, Heijmans, Koninklijke BAM Groep, Boskalis, Van Gelder, Strukton, VolkerWessels en Rijksoverheid.

Flux Partners adviseert in Projectmanagement, Tendermanagement en Procurement (inkoop). Wij maken onze opdrachtgevers koploper in een snel veranderende markt. Hoe? Door de hoogste score te halen op prijs-kwaliteitverhouding, een verbeterd projectresultaat te realiseren, de juiste contract- en aanbestedingsvorm te vinden of te zorgen voor minder faalkosten. Het doel van al onze projecten is de investering in onze inzet aantoonbaar terugverdienen. (meer…)

`

TU Delft

De TU Delft ondersteund meerdere evenementen binnen Laga. De TU Delft ondersteunt studenten die studie en topsport combineren en investeert in het ontwikkelen van talent binnen en buiten de collegebanken. Het loont om te investeren in toptalent in het onderwijs, in de wetenschap en in sport. Dat bewijzen de projecten op het gebied van Sportinnovatie aan de TU Delft en Rowing Talent Center Zuid-Holland (RTC). De samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en de sportwereld draagt bij aan succesvolle resultaten.

`

ROYAL VAN LENT SHIPYARD

Gelegen aan de Kagerplassen en vanaf 2019 met haar geheel nieuw gebouwde dok in Amsterdam, heeft Royal Van Lent Shipyard een prominente plaats ingenomen in de Nederlandse jachtbouw. De werf bestaat bijna 170 jaar en telt inmiddels ca. 500 eigen medewerkers verspreid over drie locaties en werkzaam in de vakdisciplines: werktuigbouw (pijpsystemen/ventilatie/isolatie en RVS), jachtschilderen, scheepsinterieurbouw, constructie (metaalbewerking, op- en afbouw) en in de meubelfabriek. Samen met onze trouwe co-makers (onderaannemers) dragen we zorg voor het bijzonder hoge kwaliteitsniveau van onze constructie, techniek en afwerking dat wereldwijd herkend en bewonderd wordt. Royal Van Lent Shipyard heeft het karakter behouden van een familiebedrijf. Er is een grote verbondenheid tussen de medewerkers en de werf. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar steeds grotere jachten kan er in Amsterdam tot maar liefst 160 meter lang gebouwd worden. Per jaar worden bij Royal Van Lent in Kaag en Amsterdam drie à vier schepen gebouwd. Royal Van Lent beschikt over drie overdekte en verwarmde droogdokken en twee hellingen, variërend in lengte van 70 tot 160 meter.

`

Dura Vermeer

Dura Vermeer is een landelijk opererend bouwconcern. Met ruim 1,2 miljard omzet en circa 2600 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste (familie)bedrijven in de bouw. Wij zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur (wegenbouw, beton- en waterbouw, spoorbouw en het specialisme milieu). Onze activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, ontwerp en realisatie, onderhoud en renovatie, service- en mutatie-onderhoud en engineering.  Dura Vermeer heeft de ambitie om tot de top 3 van vernieuwers in de bouw te behoren. Heb je een technische opleiding (bouwkunde, civiele techniek, vastgoed) en wil je weten wat Dura Vermeer voor jou kan betekenen (afstuderen, traineeship, starter)? Kijk op maarwatkanjij.nl of duravermeer.nl

`
white gradient